top of page
We Are (Website) (1)_edited.jpg

Welkom bij Mariam Agency

Wat leuk dat je het artikel 'Een Visioen van Vrede' hebt gelezen in het ParaVisie Magazine! Luister hier naar 'We Are One', het lied dat Eva Mariam ontving van haar gidsen met een bijbehorend visioen over vrede op aarde. 

Luister hier naar het lied We Are One

We Are OneMariam
00:00 / 03:50

Blush Pink Abstract Watercolor Zonder Tekst.png

Free Healing Event 
De Roos

07-07-2024

Meld je aan via mariam@mariamagency.com

Wegens succes herhaald!

Wegens succes nu meerdere (gratis) Healing Events

 

Het eerste Free Healing Event van Eva Mariam in De Roos zat al snel helemaal vol dus deze keer boeken we de grootste zaal van De Roos!

Wat kun je tijdens dit event verwachten? Naast live muziek, koffie, thee, iets lekkers en een Goody Bag voor alle deelnemers zal je kennis maken met de Gidsen van Eva Mariam terwijl zij met jouw individuele energie en de energie van de groep werken. Naast de hoogfrequente helende energie voor de hele groep zal Eva waar mogelijk ook één op één werken onder begeleiding van haar gidsen.

Lees hieronder de ervaringen van deelnemers aan het vorige event:

 

'Bedankt voor het prachtige healing event gisteren in De Roos. Ik ben ik diep (aan)geraakt en heb ervaren dat je een prachtige en krachtige lichte ziel bent met waanzinnige helende talenten en een belangrijke boodschap. Ik voelde vertrouwdheid en ontzettend veel liefde en licht; een hoge frequentie.' - Linda

 

'Lieve Eva Mariam, wat een waardevolle middag heb ik mogen ervaren in De Roos op 18 februari onder jouw begeleiding.

Ik kende jou van een online masterclass waarin je ook een meditatie met ons deed, die sprak toen erg aan.

Bij binnenkomst in de zaal, waar voor iedereen een stoel met een cadeau tasje klaar stond, voelde ik me zo welkom dat het me ontroerde. 

Jouw energie en de aanwezigheid van jouw gidsen was heel voelbaar. Het werkboekje wat je voor ons had gemaakt bracht focus en nodigde uit tot reflectie en verdieping. Wat jouw klanken met mij deden is moeilijk uit te leggen, volgens mij werkt het nu, 2 weken later, nog steeds door!Ik heb het ervaren als een hele krachtige opschoning, fysiek en energetisch. Je persoonlijke aandacht voor alle aanwezigen aan het einde van de middag was zorgvuldig en liefdevol. Ik kijk met warme gevoelens terug op deze bijzondere middag. Nogmaals dank je wel, je hebt mijn proces versneld.' -Nanja

 

Wil je graag meer muziek horen van Mariam? Bekijk hieronder de videoclips 'Are You Willing to Change', 'Oooo' en de live opname 'The Return of the Magdalene' bij de Maria Magdalena avond van Geert Kimpen en Ton van der Kroon

Healing Events

Omdat Eva Mariam deze energie graag voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar wilt maken organiseert zij regelmatig naast betaalde events ook Free Healing Events waar je de energie van de gidsen zelf kunt ervaren of geïnteresseerden mee kunt nemen om het ook een keer te ervaren. 

De eerstvolgende events zijn op:

21-06-24 Healing Avond, Enkhuizen (op vrijw. donatie basis, aanmelden noodzakelijk)

23-06-24 Deep Healing Event, Enkhuizen (klik hier voor meer informatie)

26-06-24 Sessie in de Serre, Putten (betaald, klik hier voor meer info)

07-07-24 FREE HEALING EVENT, De Roos, A'dam (gratis, aanmelden noodzakelijk)

14-07-24 Lig Concert, De Roos, A'dam (klik hier voor meer informatie)

Aanmelden via: mariam@mariamagency.com

extra8.jpg
_edited.jpg

Eén op één sessies met Eva Mariam

Eva Mariam geeft ook individuele Healing Sessies.  "Tijdens de sessie weet ik nooit wat er gaat gebeuren. Soms willen mijn gidsen energieën opruimen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Soms willen ze een ervaring die je had (dit leven of verleden) transformeren en helen. Vaak helpen deze sessies je om jouw volgende stap te zetten."

Healing Concerts

'20 september zong Eva in theater de Omval in Diemen op de avond van Geert Kimpen en mij. Wat een prachtige stem! Zo’n geweldige aanvulling op onze woorden… the divine feminine in klank'

 

-Ton van der Kroon

Mariam in Concert Soefitempel Katwijk website.jpg
bottom of page